Noel Gallagher i High Flying Birds posljednjim singlovima predstavili novu članicu benda

Noel Gallagher’s High Flying Birds

Noel Gallagher i High Flying Birds ovaj tjedan predstavljaju svoje treće studijsko izdanje, koje bismo trebali dočekati 24. studenog preko etikete Sour Mash.

Album “Who Built the Moon?” nasljedit će sjajno izdanje i dobitnika nagrade za Album godine magazina Q, album “Chasing Yesterday” iz 2015. To izdanje je odmah po objavi zasjelo na prva mjesta na nekoliko britanskih ljestvica, zabilježivši i ulaz u Top 10 na američkim top listama. Njegov prethodnik, prvijenac “Noel Gallagher’s High Flying Birds” zabilježio je fantastične rezultate, prodavši se samo u Velikoj Britaniji u više od 780 tisuća primjeraka.

Novo studijsko izdanje najavljeno je prvotno singlovima “Holy Mountain”, na kojem gostuje Paul Weller (The Jam), i “She Taught Me How to Fly”, a ovih dana predstavljen je i singl “It’s a Beautiful World” na kojem se još jednom pojavljuje francuska glazbenica Charlotte Marionneau s nesvakidašnjim instrumentom – škarama. Suradnja francuske glazbenice i Gallaghera predstavljena je početkom mjeseca u emisiji Later… with Jools Holland i prema posljednjim izjavama, suradnja je prerasla u stalno članstvo u postavi benda.