Nova sezona Ljeta u MSU nastavlja se uz riječki Jonathan

Foto: Doris Fatur

Neponovljivim koncertom Pankrta na krovu Muzeja otvorena je nova sezona Ljeta u MSU, a nastavlja se u istom tonu. U subotu ćemo saznat ćemo zašto se o riječkom sastavu JONATHAN od njihovog osnutka mogu čuti samo hvalospjevi , dok će publiku 17.6. u 21h dočekati jedna posebna poslastica jer će riječki rockeri publici upravo na krovu Muzeja predstaviti svoj novi album „To Love“.

Fotografije: Doris Fatur

Uzbuđeni smo što će promocija našeg albuma ‘To Love’ biti baš na krovu MSU-a. Jedan od razloga je sigurno to što se album i lokacija nekako prirodno komplementiraju. Za fanove, i one koji će to tek postati, pripremili smo svašta, a od svega bi izdvojili to da ćemo album svirati u integralnom obliku, dakle cijeli album.” – tako vas na drugi koncert u sklopu ovogodišnje sezone Ljeto u MSU pozivaju članovi grupe Jonathan, koji su debitantskim materijalom oduševili i kritičare i slušatelje. Hrvatski rock bend svjetske klase, kako ih mnogi nazivaju, pravo su osvježenje hrvatske glazbene scene u proteklih nekoliko godina te zagrebačku publiku, kako i sami najavljuju, očekuje večer vrhunske glazbe i atmosfera koja se ne propušta.

Ljeto u MSU u svom četvrtom izdanju predstavlja nesvakidašnju kombinaciju najuzbudljivijeg od glazbe, suvremene umjetnosti i filma, a uz brojne posebnosti i iznenađenja, bogati multimedijalni program ove godine premijerno uključuje i umjetničke performanse. Tako će koncertu Jonathana prethoditiprikazivanje interaktivnog projekta „In Situ – Invert“ mladih dizajnerica Dore Đurkesac i Karle Paliske, koji je rezultat nadogradnje njihovog dugogodišnjeg projekta „In Situ“.

U cijenu ulaznice za manifestaciju Ljeto u MSU uključen je i posjet velikoj retrospektivnoj izložbi Brace Dimitrijevića u Muzeju suvremene umjetnosti. Osim koncerta, performansa i izložbe, posjetitelji će, prije samog koncerta u dva termina u dvorani Gorgona MSU-a moći pogledati i film iz ciklusa Best of Metropolis. Uz sve spomenuto, publika će, osim retrospektivne izložbe Brace Dimitrijevića, imati priliku u MSU galeriji pogledati i tek otvorenu izložbu o Pankrtima „N’č se ne premakne“.

Ulaznice možete kupiti putem sustava EVENTIM te na recepciji MSU-a od utorka do nedjelje od 11 do 18 sati i subotom od 11 do 20 sati. Cijena ulaznice je 85 kuna.

Požurite jer je, zbog sigurnosnih razloga na krovu Muzeja, broj ulaznica za koncerte je ograničen!

*Napomena: u slučaju kiše koncerti će se održati na platou MSU-a, kod tobogana.