Novi singl PINK STUDIJA – ‘Lucija’

Pink-studio-za-press

Grupa Pink studio ovih dana obilježava šestu godišnjicu okupljanja i tom prigodom su sebi i obožavateljima odlučili pokloniti prigodan poklon – novi singl za pjesmu „Lucija“!

Novi singl grupe Pink studio možete poslušati na sljedećem Youtube linku: http://www.youtube.com/watch?v=BMSI5R-HWBA

Nakon prva dva izuzetno dobro prihvaćena singla „Želim ti reći“ i „Misli na nas“, „Lucija“ je već treći singl s novog albuma Pink studija koji bi svjetlo dana trebao ugledati ove zime.

„Lucija“ progovara o dva različita stanja svijesti – jednom bezvoljnom i usamljenom stanju bez ljubavi i jednom stanju euforije, snage i samopouzdanja. Na svakome ostaje pronaći svoj način postizanja sretnog stanja svijesti. Kao što članovi Pink studija pojašnjavaju „’Lucija’ je pjesma o slobodi i ljubavi – svojevrsan hommage bezbrižnim i romantičnim beatlesovskim vremenima i upravo u tom smjeru smo htjeli napraviti spot. Neobičan, pomalo bizaran, natripan, nesputan i slobodan. Sve ono što pjesma znači za članove benda.“

Pink studio s ponosom ističe zadovoljstvo činjenicom da je upravo radi njih Kristina Bangoura odlučila uploviti u redateljske vode i primiti se režiranja spota za ovaj singl! Njezina će kreativnost i istančan smisao za estetiku zasigurno rezultirati izuzetno pamtljivim spotom, što je, sudeći po prethodna dva spota, Pink studiju jako bitno: „Spot smo snimali s odličnom ekipom, u opuštenom ozračju, te se nadamo da će se svidjeti i našoj publici.“

Pink studio trenutačno boravi u studiju gdje sa svojim starim/novim producentima Erolom i Shotom iz Elementala završava svoj drugi album koji bi trebao izaći ove zime.