Opća Opasnost traži Kauboje i Indijance!

Opća Opasnost snima novi spot i to iskustvo žele podijeliti sa svojim fanovima.

Opća Opasnost snima novi spot i to iskustvo žele podijeliti sa svojim fanovima. Pripremaju pravo vizualno osvježenje tematskim spotom u stilu Divljeg zapada. Na svojoj Facebook stranici pozvali su fanove da im se pridruže u stvaranju dobre atmosfere s kraja 19. stoljeća.

Ukoliko želite pobjeći s dečkima iz Opće Opasnosti u neko drugo vrijeme, prošetati indijanskim putevima te posjedujete autentičnu odjeću (kaubojsku, gospodsku, damsku, indijansku ili meksičku), u prilici ste 21. srpnja biti dijelom ovog neponovljivog iskustva koje ćete kasnije gledati na modernim čudima.

Prijave traju do 18. srpnja u inbox njihove Facebook stranice, a na linku ćete pronaći poziv i sve detalje.

OPĆA OPASNOST – TEMATSKO SNIMANJE SPOTA – POZIV

TRAŽE SE KAUBOJI I INDIJANCI! Želiš pobjeći u neko drugo vrijeme, popiti s bendom "jednu s nogu" za šankom kaubojskog Saloona, prošetati indijanskim putevima i sve to kasnije pogledati na modernom čudu (?) kakvo ni kauboji ni indijanci nisu mogli ni zamisliti? ? USKORO SNIMAMO NOVI SPOT I ŽELIMO TO ISKUSTVO PODIJELITI S FANOVIMA! ? ? Druženje i dobra atmosfera su zagarantirani, a svi koji se odijenu u stilu Divljeg Zapada imaju priliku da kao statisti budu dio ove naše priče! Glumačko iskustvo nije potrebno, OBAVEZNA je autentična odjeća koja odgovara stilu kraja 19. stoljeća: kaubojska, gospodska, damska, indijanska ili meksička. Rekviziti su dobrodošli, a naoružajte se i dobrom voljom i željom za avanturom!Nakon snimanja sve će nas dočekati fina klopa! 🙂 Niže su osnovni "tehnički detalji", a za više informacija i prijave sve zainteresirane molimo da se, uz OBAVEZNO navođenje broja mobitela ? i najkasnije DO 18.07., jave u inbox naše FB stranice! ?? OPĆA OPASNOST – TEMATSKO SNIMANJE SPOTA? MJESTO RADNJE: Kaubojsko Selo Roswell Fužine,10ak km od Fužina (Fun fact: filmski set na kojem je snimana trilogija novog filma Winnetou!)? VRIJEME RADNJE: 21.7.2020. (Na lokaciji je potrebno biti u 09:00!)? LIKOVI: Kauboji i Indijanci, Kaubojke i Indijanke (Prijavi se!! )*Volonterske statiste, sporedne uloge i rekvizite koji će se koristiti odabrat će stručni snimateljski tim*Prijevoz i eventualna noćenja potrebno je organizirati u vlastitom aranžmanu**Za one koji znaju naš stariji opus: Nismo kauboji u krivom filmu! 😉

Gepostet von Opća Opasnost am Freitag, 10. Juli 2020

Opća Opasnost poznata je po održavanju kontakta sa svojim obožavateljima, a kako im epidemiološka situacija onemogućava održavanje svih planiranih koncerata, ovo je prava i jedinstvena prilika za druženje.

Prošla je godina bila jedna od najuspješnijih u povijesti benda koju je obilježilo novo studijsko izdanje Karta do prošlosti koje je tjednima držalo sam vrh prodaje albuma i zaradilo nominacije za najprestižniju domaću glazbenu nagradu Porin, i to u kategorijama Album godine, Najbolji album rock glazbe, Najbolja produkcija (producent Branimir Jovanovac Bani), Najbolja snimka (ton majstor Branimir Jovanovac Bani) i Najbolja izvedba grupe s vokalom. Potvrda neupitne kvalitete pristigla je u obliku priznanja renomiranog beogradskog Radija 202 koji je Opću Opasnost proglasio najboljim regionalnim sastavom u toj godini, a uslijedila je i medijska nagrada Zlatni studio u kategoriji Grupa godine.

Ove godine očekuje ih nastup na CMC festivalu u Vodicama 5. rujna gdje ih vodička publika željno očekuje. Predstavit će se s pjesmom Bivše ljubavi koja se nalazi na aktualnom albumu Karta do prošlosti.

***

IZVJEŠTAJ | Opća Opasnost i publika ispunili svoj san