O’RockFest2011: Deflamol

Nastali smo 1.1.2009. i ime nam je Deflamol. Sastojimo se od: lead gitare/vokal(Mislav Gruber),Bass gitare/vokal(Kyle Adam Slivarić),ritam/lead gitare/back vokal(Stjepan Kulić),ritam gitare/vokal(Tomislav Vargek) i bubnjeva(Vanja Jularić).

Imamo preko 40 autorskih pjesama na engleskom i hrvatskom, a radi se i na jednoj na njemačkom jeziku. Nismo stilski ograničeni. Imamo tri glavna vokala. Svaki od pjevača pjeva pjesmu koju je on sam napisao tako da nam je stil po pjesmi vrlo različit. Imamo svoj prostor za sviranje gdje održavamo probe. Imali smo dosta nastupa pretežito u Zagrebu gdje i živimo (Novi Zagreb) po klubovima i festivalima, a bili smo i na Briljanteen tv emisiji.

Značenje imena DEFLAMOL je protiv upale. Mi smo protiv nametnutih stavova(upale) koje nam sustav konstantno nameće te s tim stavovima čini čovječanstvo mutavom rasom. Čovječanstvo zatupljeno nametnutim stavovima sustava uništava sebe samoga na osobnoj i globalnoj razini. Pa tako mi se trudimo ulijepsati svijet pomocu glazbe jer sve funkcionira na bazi frekvencija, znaci sve je glazba samo treba poslati pravu frekvenciju!

deflamol@myspace.com
www.myspace.com/deflamol
http://www.facebook.com/pages/DEFLAMOL/113569468657147
http://www.youtube.com/watch?v=iJoNdwfJ6wM&feature=related

[wpaudio url=”http://mixer.hr/wp-content/uploads/2011/09/Strah-u-iluziji.mp3″ text=”Deflamol – Strah u iluziji” dl=”0″]
[wpaudio url=”http://mixer.hr/wp-content/uploads/2011/09/Tijek-nove-istine.mp3″ text=”Deflamol – Tijek nove istine” dl=”0″]