OSTACI ZVUKA ulaze u studio i pripremaju novi materijal

Ostaci zvuka
Ostaci zvuka

„Govoriš o sebi“ prvi je singl kojim se bend Ostaci zvuka predstavio prošle godine, pod etiketom Aquarius Recordsa. Pjesma je snimljena u sada već regionalno poznatom studiju Partyzan u Puli, a miks potpisuje Perica Šuran sa ljubljanskog SAE (The School of Audio Engineering). Ostaci zvuka su s pjesmom “Govoriš o sebi” deset tjedana uspješno kotirali na top listi Cener Radija 101, a osim na hrvatskim radijskim postajama vrte se i u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji i Srbiji.

Ovih dana bend ulazi u studio radi snimanja novog materijala. Radi se o pet pjesama („Sve što želim“, „Petkom“, „Kritičar sustava“, „Komplikacija“ i „Vampir“) koje su do sada izveli jedino na pulskom festivalu GROZGI, prošle godine. U planu imaju i dva videospota za novi materijal. Na jednom se planira suradnja s poznatim animatorom Draškom Ivezićem, a na drugom će raditi redatelj Andrej Korovljev, koji je radio spotove za Urbana & 4, Hladno pivo, Overflow, Ramirez i mnoge druge. Bend se nada da će barem jedan od ova dva spota doživjeti premijeru već na proljeće ove godine.

Ostaci zvuka su alternativni rock sastav iz Pule. Osnovao ga je Ivan Kraljević (vokal i autor pjesama) 2014. godine. Osim njega postav benda čine Pitzek Bijažić, koji je od samog početka na bubnjevima te Karlo Mirković (gitara), Matija Dadić (gitara) i Robert Matysiak (bas). Za začetak benda i aranžman prvog singla zaslužni su i Tea Tidić na basu te Robert Buršić na gitari. Iako su se okupili tek prije godinu dana, svi članovi benda imaju bogato iskustvo sviranja po raznim bendovima.

Rad benda možete pratiti putem Facebooka na https://www.facebook.com/ostacizvuka ili na njihovoj web stranici  http://ostacizvuka.wix.com/ostacizvuka.