Osvoji upade i obilježi s Elemental dvadeset godina benda!

Elemental, foto: Kristijan Smok

Za vrhunac slavljeničke godine Elemental se vraća u naš najveći koncertni klub, na dvije posebne večeri u kojima će podjeliti svoj prebogati katalog s brojnim fanovima.

Grupa Elemental dvodnevnim će koncertima u Tvornici kulture naziva obilježiti impresivnih 20 godina rada. Uz niz koncerata u regiji, slavlje su obilježili objavom novog singla “Nešto glasno”, biografijom “Sve, samo ne romantika”, a vrhunac slijedi kroz dvodnevni “XOXO” koncertni spektakl u Tvornici kulture. I dok će za nastup u petak 14. prosinca sam bend pripremiti set listu, odabir pjesama za subotnji nastup, nazvan “Vaš koncert”, u potpunosti je prepušten fanovima grupe.

Proslavi s Elemental pjesme koje su obilježile posljednja dva desetljeća i budi dio “Njihovog koncerta” jer Mixer.hr i Los Angeles Agency za tebe imaju 2×2 upada za koncert u petak, 14. prosinca!

U komentaru na postu ovog članka na našoj Facebook stranici otkrij nam naslov najdraže pjesme Elementala ili svoje puno ime i prezime, uz naznaku “XOXO”, pošalji na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr

Nasumičnim odabirom dvoje sretnih dobitnika izvući ćemo
u utorak, 11
. prosinca iza 12h.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.