Osvojite hit knjigu “Igra ljubavi i mržnje”

“Igra ljubavi i mržnje” prvijenac je sjajne Sally Thorne koji je u rekordnom roku postao bestseler USA Todayja, a radi se o romanu koji će dobiti i svoju ekranizaciju pod redateljskom palicom producenta poznate animirane serije Simpsoni. Ovaj tjedan knjigu možete osvojiti u našoj nagradnoj igri.

Lucy Hutton oduvijek je vjerovala da srdačna djevojčica može steći menadžersku poziciju. Ponosi se time što je na poslu svi vole − osim dojmljivog i savršeno odjevenog Joshue Templemana. Međusobna netrpeljivost između dvoje kolega eskalira kada saznaju da će postati međusobna konkurencija za prestižno radno mjesto u tvrtki u kojoj rade. Kada zaglave u istom uredu, upletu se u neodoljivu igru nadmetanja. Igraju igru pogleda, igru zrcala, igru poslovnog pravilnika, a Lucy ne može dopustiti da je Joshua i u jednoj pobijedi − a pogotovo u onoj za vodeću funkciju u firmi. Ako Lucy izgubi, dat će ostavku. Zašto se onda preispituje? Možda ga ne mrzi. A možda, možda ne mrzi ni on nju. Ili je sve to još samo jedna igra u nizu… Igra ljubavi i mržnje.

Sally Thorne živi u australskoj Canberri i dane provodi prijavljujući natječaje i sastavljajući ugovore, stoga ne čudi što se nakon radnoga dana uspinje u šarolike svjetove koje je sama izmaštala. Živi s mužem u kući punoj antiknih igračaka, s previše jastuka, ukletom kućicom za lutke i najslađim mopsom na svijetu.

Kako biste postali vlasnikom ovog sjajnog izdanja dovoljno je tek par koraka: ostavite komentar na postu ove nagradne igre na našoj Facebook stranici, u kojem stoji vaše puno ime i prezime, ili nam na e-mail adresu nagradnjacha@mixer.hr pošaljite svoje podatke uz naznaku “IGRA”.

Ime sretnog dobitnika/ice biti će izvučeno nasumičnim odabirom i objaviti sljedeću srijedu,  10. listopada iza 12h na stranici – rezultati nagradnih igara. Pratite nas, a mi vam želimo sretnu ruku u ovom darivanju!