Osvojite knjigu “Đavolji udio” iz serijala “Kraljevi burbona”, autorice J. R. Ward

U uzbudljivom finalu serijala “Kraljevi burbona”, autorice J. R. Ward, nakon ubojstva obiteljskog patrijarha – i šokantnog uhićenja – dinastija Bradford na rubu je kolapsa. Knjigu “Đavolji udio” možete osvojiti u našem ovotjednom darivanju, a kako da to postignete, provjerite u nastavku.

Smrt Williama Baldwinea, glave obitelji Bradford, najprije je proglašena samoubojstvom. No tada njegov najstariji sin i zakleti neprijatelj, Edward, priznaje da je zapravo riječ o ubojstvu. Sad u pritvoru, Edward ne žali zbog raspada obitelji ili gubitka slobode… nego zbog žene koju je ostavio. Njegova ljubav, Sutton Smythe, jedina je osoba koju je ikad iskreno volio, ali ona je glavna direktorica tvrtke koja je najljući konkurent tvrtke Bradford Bourbon pa je njihova veza takoreći neostvariva. A zatim je tu i stvarnost služenja zatvorske kazne koja čeka Edwarda.

Lane Baldwine trebao je zadržati svoju ulogu plejboja, vječito u sjeni svog starijeg brata Edwarda, no umjesto toga postao je nova glava obitelji i zasjeo na čelo tvrtke. Uvjereni da Edward pokriva nekog drugog, Lane i njegova ljubav, Lizzie King, u potrazi su za ubojicom – da bi na koncu otkrili kako je tajna podjednako razorna. Dok se životi stanovnika Easterlyja nepovratno mijenjaju, samo je jedno sigurno – ljubav može preživjeti sve, čak i ubojstvo…

Kako što smo otkrili u uvodu, ova sjajna knjiga može biti vaša a do nje dođite u tek nekoliko koraka: ostavite komentar na postu ove nagradne igre na našoj Facebook stranici, u kojem stoji vaše puno ime i prezime, ili nam na e-mail adresu nagradnjacha@mixer.hr pošaljite svoje podatke uz naznaku “WARD”.

Ime sretnog dobitnika/ice biti će izvučeno nasumičnim odabirom i objaviti sljedeću srijedu,  14. studenog iza 12h na stranici – rezultati nagradnih igara. Pratite nas, a mi vam želimo sretnu ruku u ovom darivanju!