Osvojite povijesno-ljubavnu sagu “Titani”

U ovom grandioznom, ali ipak intimnom romanu, Meacham još jedanput tka dirljivu veliku pripovijest punu neočekivanih preokreta i snažnih emocija

“Moćna povijesno-ljubavna saga koja oduzima dah”, kaže The Huffington Post za knjigu “Titani” autorice Leile Meacham. Istu moćnu knjigu koju je objavila izdavačka kuća Znanje imate priliku osvojiti i ovoga tjedna u nagradnoj igri na portalu Mixer.hr.

Teksas početkom 20. stoljeća, dok ljudi još putuju konjskom zapregom i tek uvode prve telefone, na rubu je naftnoga „buma“, koji će biti začetkom dramatičnih promjena i gospodarskog rasta. Usred tog vremena preobrazbe američkog Juga, pojavljuju se dva nezaboravna lika čije se sudbine nepovratno isprepliću: Samantha Gordon, bogata nasljednica golema stočnog ranča Las Tres Lomas nedaleko od Fort Wortha, i Nathan Holloway, simpatičan i šarmantan mladić s farme u sjevernom Teksasu. U jeku društvenih promjena, velikih ljubavi i slomljenih srca, njihova će neraskidiva povezanost zapečatiti sudbinu dviju obitelji.

U ovom grandioznom, ali ipak intimnom romanu, Meacham još jedanput tka dirljivu veliku pripovijest punu neočekivanih preokreta i snažnih emocija. Leila Meacham je spisateljica koja je postala svjetski poznata romanima u kojima je oživjela uzbudljive obiteljske sage u maniri Colleen McCullough. U izdanju Znanja objavljeni su njezini bestseleri “Ruže”, “Nošeni vjetrom”, “Somerset” i “Titani”.

Ovu knjigu možete osvojiti u našem ovotjednom darivanju, a sve što trebate napraviti jest ostaviti komentar na objavi nagradne igre na našoj Facebook stranici, u kojem piše vaše puno ime i prezime, ili nam na e-mail adresu nagradnjacha@mixer.hr pošaljite svoje podatke uz naznaku “TITANI”.

Ime sretnog dobitnika/ice bit će izvučeno nasumičnim odabirom i objavljeno sljedeću srijedu, 22. svibnja iza 12h na stranici – rezultati nagradnih igara. Pratite nas, a mi vam želimo sretnu ruku u ovom darivanju!