Osvojite roman “Zaboravljene djevojke”

“Zaboravljene djevojke” je roman koji je bio jedan od popularnijih na prošlotjednom Interliberu, a ukoliko ste propustili šansu za ugrabiti ovu sjajnu knjigu, provjerite kako doći do nje u našoj nagradnoj igri.

Roman u nakladi Mozaik knjige “Zaboravljene djevojke” temeljen je na stvarnom životu pripadnice otmjenih njujorških krugova, koja se borila za prava Kunića, skupine žena koje su preživjele užase koncentracijskog logora Ravensbrück. Ovaj hvaljeni prvijenac kroz priču o ljubavi i iskupljenju otkriva strašne tajne koje su desetljećima bile skrivene.

Caroline Ferriday nekadašnja je brodvejska glumica i suradnica francuskog konzulata u New Yorku. Njezin će se život zauvijek promijeniti kad Hitlerova vojska u rujnu 1939. godine zauzme Poljsku – i zatim baci oko na Francusku. Na drugom kraju svijeta, Kasia Kuzmerick, mlada Poljakinja, sve više sudjeluje u radu pokreta otpora. U Njemačkoj, mlada liječnica Herta Oberheuser javlja se na oglas za posao u državnoj službi, ni ne misleći da će se naći zarobljena u svijetu nacističkih tajni i moći, kojim dominiraju muškarci. Životi tih triju žena sudarit će se kad se dogodi nezamislivo i Kasia bude poslana u Ravensbrück, zloglasni nacistički logor za žene. Njihove priče prelaze kontinente, dok se Caroline i Kasia trude ishoditi pravdu za one koje je povijest zaboravila.

Kako što smo otkrili u uvodu, ova sjajna knjiga može biti vaša, a do nje dođite u tek nekoliko koraka: ostavite komentar na postu ove nagradne igre na našoj Facebook stranici, u kojem stoji vaše puno ime i prezime, ili nam na e-mail adresu nagradnjacha@mixer.hr pošaljite svoje podatke uz naznaku “ZABORAVLJENE”.

Ime sretnog dobitnika/ice biti će izvučeno nasumičnim odabirom i objaviti sljedeću srijedu,  28. studenog iza 12h na stranici – rezultati nagradnih igara. Pratite nas, a mi vam želimo sretnu ruku u ovom darivanju!