Osvojite svjetski bestseler “Gen s Atlantide”

Svjetski bestseler prodan u više od milijun primjeraka, knjiga “Gen s Atlantide” preveden je i na hrvatski jezik u nakladi Znanja, a ovoga tjedna imate priliku osvojiti ovu hit knjigu na našem portalu.

Najveći misterij svih vremena…

Tajna porijekla ljudske vrste…

Napokon će biti otkrivena.

Bitka za spas čovječanstva upravo je započela. Nedaleko od obale Antarktike, posada istraživačkog broda pronašla je tajanstvenu strukturu zakopanu duboko u unutrašnjosti ledenjaka. Ondje je ležala tisućama godina, i čini se da nije djelo ljudskih ruku.

No jedna tajna organizacija misli da zna što je to i koja mu je namjera. Immari se već čitavo tisućljeće pripremaju za povratak najvećeg neprijatelja čovječanstva. Suočeni s prijetnjom izumiranja, oni smatraju da je jedina šansa za opstanak žrtvovanje 99,9 % svjetske populacije, a to je cijena koju su oni spremni platiti.

Genetičarka Kate Warner i agent sigurnosno-obavještajne službe David Vale možda imaju šansu spriječiti nadolazeću katastrofu, ali samo ako uspiju dekodirati tajne gena s Atlantide i otkriti pravu istinu o porijeklu čovjeka…

Kako što smo otkrili u uvodu, ova sjajna knjiga može biti vaša a do nje dođite u tek nekoliko koraka: ostavite komentar na postu ove nagradne igre na našoj Facebook stranici, u kojem stoji vaše puno ime i prezime, ili nam na e-mail adresu nagradnjacha@mixer.hr pošaljite svoje podatke uz naznaku “GEN”.

Ime sretnog dobitnika/ice biti će izvučeno nasumičnim odabirom i objaviti sljedeću srijedu,  24. listopada iza 12h na stranici – rezultati nagradnih igara. Pratite nas, a mi vam želimo sretnu ruku u ovom darivanju!