Ozzy ne zna koliko ima godina, a Sharon prodaje njegove Ferrarije

(Naslovna fotografija: Ozzy & Sharon Osbourne, Getty images)

Ozzy Osbourne nedavno se požalio da svaki put kad je kupio novog Ferrarija – njegova žena bi ga odmah prodala:

”Bio sam teški alkoholičar. Napio bih se i kupovao Ferrarije ili bilo što, a Sharon bi ih se odmah riješila kako bi me spriječila da napravim neku glupost.”

Sharon Osbourne to je potvrdila te napomenula kako će opet vrlo rado prodati svaki novi automobil budući da smatra da je to jedan od načina da se spriječi moguća nesreću koja bi se mogla dogoditi zbog Ozzyjevog problema s alkoholom.

Veteran metal glazbe pića se, navodno, odrekao ranije ove godine te priznaje kako nije jako čvrst u toj odluci: ”Nisam baš dobar u donošenju odluka. Stvarno imam problem s tim: Ozzy, plavo ili crno? Oh, ma nemam jebenog pojma, ti odluči.”

U najnovijem intervjuu za The Guardian požalio se na starost, rekavši kako se ne sjeća da je navršio sedamdeset godina: ”Stvarno se ne osjećam kao da imam 70 godina. I stvarno ne znam što bi sedamdesetogodišnjaci trebali raditi. Zato ja jednostavno živim po svom.”

Zanimljivo je da je Ozzy zapravo ima 69 godina, 70 će navršiti 3. prosinca, a do toga do ima čak šest mjeseci. Nema veze, nadamo se da će se ovaj put sjećati 70. rođendana.

Bivši frontmen Black Sabbatha kaže kako bi volio da ga se pamti po njegovom radu s bendom: ”Jako sam ponosan na tu glazbu”. Osim s Black Sabbathom, Ozzy je veliki uspjeh postigao i u samostalnoj karijeri, a nedavno je odlučio prestati s live nastupima. Prije ”mirovine” poželio još malo osjetiti čari velikih pozornica i upiti energiju publike i prošli mjesec započela je njegova velika oproštajna turneja.

Osim odricanja pića i live nastupa, izrazio je želju da se jednog dana preseli nazad u Englesku budući da je ‘‘jako jednostavno prepustiti se sranjima L.A.-a”. Nostalgija za mjestom gdje je odrastao sve je veća i u svom stilu dodaje: ”Neki lik živi u kući u kojoj sam odrastao i naplaćuje 200 funti za noćenje u krevetu u kojem sam spavao kao klinac.” Kaže kako nije često u Engleskoj, ali da tu i tamo dođe kako bi gostovao u BBC showu.

Čini se kako je Ozzy stvarno spreman živjeti nešto mirnijim životom. Možda će se ipak predomisliti. Ipak nije dobar u donošenju odluka. 🙂