Planule ulaznice za ekskluzivni koncert Bryana Ferrya u Šibeniku

Jedan od začetnika glam rocka, osnivač legendarnog benda Roxy Music, pop ikona sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća – Bryan Ferry, nastupit će početkom rujna na ljetnoj pozornici tvrđave sv. Mihovila u Šibeniku.

Na ekskluzivni koncert u Hrvatskoj dolazi u pratnji sedmočlanog benda, što jamči vrhunsku live izvedbu za samo 1.000 sretnika, zaljubljenika u bezvremensku Ferryjevu glazbu i najveće hitove poput Slave to Love, Don’t Stop the Dance, Avalon i mnogih drugih, priopćeno je iz ustanove Tvrđava kulture koja organizira koncertno ljeto na ljetnoj pozornici tvrđave sv. Mihovil.

Britanski šarmer i dalje oduševljava svojim nastupima, a publiku koja će ga dočekati na pozornici iznad mora, ispod neba, čeka nezaboravna večer plesa bez prestanka.

Ulaznice su u mrežnom sustavu planule u trenu i pitanje je može li se naći još koji primjerak na prodajnim mjestima tvrđava – City Pointu šibenskih tvrđava (Don Krste Stošića 1) i blagajnama tvrđava sv. Mihovil i Barone. Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 430 kn.