Pločnik – novi konceptualni prostor u gradu Zagrebu otvara svoja vrata

pločnik

Nakon mjeseci priprema, Pločnik, novi konceptualni prostor u gradu Zagrebu, u srijedu, 13. srpnja, na adresi Međimurska 21, otvorit će svoja vrata. Pločnik objedinjuje kreativni pogon u kombinaciji s dućanom ploča i multimedijalnim, klupskim prostorom za svakodnevna druženja. Pločnik je multimedijalni konceptualni prostor koji objedinjuje kreativni pogon s caffe barom, dućanom ploča i klupskim prostorom za svakodnevna druženja. Pokrenut u suradnji Pozitivnog ritma i tvrtke Alli Consilium (organizatora Lost Theory festivala) ovom će prilikom javnosti otvoriti svoja vrata. Za uređenje interijera zaslužan je Poop Studio.

Na otvorenju Pločnika premijerno će biti prikazan “Run From Sound” prvi spot i singl s nadolazećeg albuma benda Bamwise koji će uskoro izaći pod okriljem PDV-a.

Bamwise je šesteročlani bend iz Zagreba, kolaboracija petero glazbenika i VJ umjetnice koje je spojila zajednička ljubav prema elektroničkom dubu. Ovo ljeto nastupit će na Seasplash i Outlook festivalu. Za glazbenu podlogu otvorenja bit će zadužena dva člana benda Bamwise, koji čine dub/reggae duo Jahstice Sound, te Sergej Lugović, pokretač kluba Sirup.