Pogledajte najavni video singl grupe Korn s novog albuma “The Nothing”

Članovi nu-metal benda Korn predstavili su video spot za prvi najavni singl novog albuma, pjesmu “You’ll Never Find Me”. Singl objavljen krajem prošlog mjeseca ujedno je prvi uvid u mračni album “The Nothing”, trinaesto studijsko izdanje popularnog benda koje je najavljeno za 13. rujna.

Davis je još početkom godine objavio dirljiv post na Instagramu, u kojemu paralelno obećaje još jedan vrhunski album grupe Korn, ali i zahvaljuje fanovima na podršci i ljubavi koju su mu pružili u teškom razdoblju kroz koje je ljetos prolazio nakon tragične smrti supruge Deven Davis. Uz fotografiju samog sebe sa studijskim slušalicama napisao je: “Želio bih vam svima zahvaliti za sve tople riječi koje ste mi uputili u preteklih nekoliko mjeseci u kojima sam prolazio kroz sve samo ne jednostavan period. Uz vašu pomoć bol je bila izdržljivija. Zauzvrat, obećavam kako ću dati sve od sebe kako bismo, uz ovaj odlučan album, svi zajedno osjećamo bolje.

Davis je također temu albuma opisao kao vječitu borbu između dobra i zla, a ista tema prožima se u video spotu koji je režirao bend u suradnji s redateljem Andrzejem Gavrissom.

Gitarist Brian “Head” Welch je također za Consequence of Sound magazin izjavio kako u rukavu imaju “nekoliko sjajnih dosad neiskorištenih trikova” i da je riječ o nekim zabavnim stvarima s kojima će fanovi biti ugodno iznenađeni. “Sto posto sam siguran u to” – zaključio je.

Zadnji njihov studijski album, “The Serenity Of Suffering” objavljen je 2016. godine. Od 1993., kada je Korn osnovan, snimljeno je čak 12 studijskih izdanja, a frontman Jonathan Davis se može se pohvaliti i prvim samostalnim albumom objavljenim prošle godine. Album “Black Labyrinth” predstavlja stilski zaokret u kojemu je nu-metal ikona eksperimentirajući s elementima world glazbe prigrlila raznolikost glazbe kao nikada do sad.