[Pogledajte] Napokon je objavljena službena video najava “Breaking Bad” filma

Jesse Pinkman se vraća na male ekrane

(Aaron Paul, El Camino: A Breaking Bad Movie, Netflix)

Nakon “dizanja prašine” raznim kratkim teaserima i medijskim izjavama te nakon otkrivanja datuma premijere (11. listopada), Netflix je napokon objavio cijeli trailer dugoočekivanog filma “El Camino: A Breaking Bad Movie” koji se nadovezuje na popularni serijal.

Trailer nas vodi direktno u finalne serije “Breaking Bad” i prikazuje Aarona Paula, ponovo u ulozi Pinkmana, nekadašnjeg studenta koji kasnije postaje narko-partner Waltera Whitea. Bez otkrivanja previše detalja prikazan je dramatičan Jessejev bijeg, no i naznaka toga da njegovi problemi nisu ni približno završeni nego naprotiv – ponovo počinju.

Emmyjem nagrađeni glumac Aaron Paul (Jesse Pinkman) u nedavnom je intervjuu za The New York Times potvrdio kako gledatelje očekuju nevjerojatni zapleti i napete situacije.

Kada je pročitao scenarij i sam je bio jako iznenađen: ”Nisam mogao pričati dobrih pola minute – minutu. Potpuno sam se izgubio u svojim mislima.”

“Kao lik koji – lika, bio sam jako sretan što me Vince (Gilligan, autor) ponovo želio povesti na ovo putovanje.” – dodao je.

U nemogućnosti otkrivanja detalja o “El Caminu” Paul je kratko izjavio kako će gledatelji biti “stvarno jako zadovoljni s onim što vide” uz pomalo zagonetni zaključak: “Riječ je o poglavlju Breaking Bada za koji nisam bio niti svjestan da želim znati što se događalo. A sad kada to imamo, sretan sam zbog toga.

Scenarij i režiju filma “El Camino” potpisuje Vince Gilligan koji je kreirao i popularnu seriju, a uz glavne glumce ponovo se pojavljuju Matt Jones i Charles Baker kao Badger i Skinny Pete. Hoće li se pojaviti i Bryan Cranston (Walter White), barem kao cameo? Još uvijek se ne zna…

Iako je serija “Breaking Bad” originalno krenula na AMC-u, proslavila se na Netflixu pa će stoga filmska ekranizacija premijerno biti prikazana na Netflixu, 11. listopada ove godine, a tek će se iduće godine moći pogledati i na AMC-u.