Poslušaj nove Kojote i pokupi svoje ulaznice za koncert na krovu MSU

Sjajan koncert art-rock sastava BOA II, kojem je prethodio performans umjetnika Marijana Molnara, posjet izložbi Tomislava Brajnovića, zatim čitanje i razgovor s pjesnikom Alenom Brlekom ispred Muzeja suvremene umjetnosti te nezaobilazne projekcije filmova u dvorani Gorgona obilježili su otvorenje nove, i nikad sadržajno bogatije, pete sezone Ljeta u MSU.

Glazbeni program se nastavlja ovu subotu, 09. lipnja, uz Kojote, jedan od ponajboljih domaćih rock’n’roll bendova koji su svoju moćnu energiju potvrdili unazad godinu dana svirajući u sklopu raznih festivala i klubova diljem regije. Kojoti su jučer u radijski eter lansirali najnoviji singl “Evolucija ide u pogrešnom smjeru” kojim najavljuju svoje novo studijsko izdanje.

Moćna rock’n’roll četvorka s predstavljena četiri singla publici servira “kojotovski” čvrsti rock uvaljan u groovy, plesni ritam, a sve je to zajedno spretno zapakirano u radiofoničan i pitki zvuk moderne produkcije.

Nove pjesme predstavit će nam premijerno na krovu Muzeja suvremene umjetnosti grada Zagreba, gdje će im se pridružiti i Kandžija, britki osječki reper koji nam također premijerno donosi novi album “Beton”.

Ne propusti priliku za savršenom rock večeri ispod zvijezda jer Mixer.hr za tebe ime 2×2 ulaznice!

Ostavi komentar na postu ovog članka na našoj Facebook stranici ili svoje puno ime i prezime, uz naznaku “KOJOTI”, pošalji na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr !
Random.org će odraditi svoje, a mi ćemo dobitnike izvući
do petka, 08. lipnja iza 12h.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

***

Ulaznice za manifestaciju Ljeto u MSU 2018. možete kupiti putem sustava EVENTIM te na recepciji MSU-a od utorka do nedjelje od 11 do 18 sati i subotom od 11 do 20 sati. Cijena ulaznice za svaki pojedinačni koncert je i dalje 85 kn za svih pet programa. Multimedijalni program Ljeto u MSU 2018. nikad do sada nije uključivao više sadržaja po cijeni jedne ulaznice, zato – požurite po svoju jer je broj ulaznica ograničen.

Napomena: u slučaju kiše koncerti će se održati na platou MSU-a, kod tobogana.