Postmodern Jukebox u Boogaloo donosi vintage eleganciju

Ljubitelji dobre glazbe i vintage stila s nestrpljenjem očekuju njihov treći nastup u Zagrebu

Svega nas par dana dijeli od nastupa fantastičnih Postmodern Jukeboxa, koji će u četvrtak, 5.12.2019., s početkom od 20 h, nastupiti u velikoj dvorani kluba Boogaloo.

Ljubitelji dobre glazbe i vintage stila s nestrpljenjem očekuju njihov treći nastup u Zagrebu, koji je svaki put prihvaćen s jednakim oduševljenjem.

U Boogaloo dolaze u trinaestočlanoj postavi, s vodećim vokalima Cristinom Marie Gatti, Oliviom Kuper Harris, Sarom Anne Niemietz i Caseyjem Alexander Pierce Abramsom, u sklopu europske turneje pod nazivom Welcome to the Twenties 2.0 Tour.

Čini se da je tvorac Postomodern Jukeboxa, Scott  Bradlee, na pravom putu k ostvarenju svog nauma o povratku stila u glazbu, jer kolektiv broji gotovo 4,5 milijuna pretplatnika na You Tubeu i preko 2 milijuna followera na Facebooku.

Na svojoj turneji obići će više od 250 gradova, a paralelno odrađuju i američku turneju pod nazivom A Very PMJ Xmas Tours 2019.

Ulaznica je još vrlo malo, a dostupne su putem Entrio sustava, na blagajni kluba (10-16h), Dirty Old Shopu i knjižari Rockmark po cijeni od 200 kn, VIP – 260 kn te na dan koncerta, na ulazu po cijeni od 220 kn.

Ako ste otvorili ovaj članak i pročitali sve do kraja – znači da vas je zainteresirao ovaj lijepi event. 🙂 Mixer.hr ima nešto za Vas: 

Giveaway | Uz Postmodern Jukebox “pobjegnite” u neko drugo vrijeme