Postolar Tripper: Poslušajte novi singl ‘BURZA RADA’

tripper

Reggae/ska/hip-hop senzacija iz Zadra pod nazivom Postolar Tripper predstavlja svoj novi singl “Burza rada” kojim se najavljuje novi album pod nazivom “Čujem ja netko šuti”, a koji će se na vašim CD policama naći početkom 2012. godine.

Postolari su se novim singlom “Burza rada” na svoj specifičan način osvrnuli na svakidašnju problematiku svih nezaposlenih, a koji će se na žalost prepoznati u ovoj pjesmi. Članovi benda su dali i svoj osobni osvrt na novi singl:

BURZA RADA

“Svi smo bili tamo bar jednom. Oni koji još nisu hoće, nema brige… u avanturi “moja prva prijava”. A u ovo divno doba sreće i prosperiteta neki od nas imali su prilike još jednom razgledati prostorije biroa i prisjetiti se svih tih divnih nijansi sive boje, svih tih lica lišenih osmijeha i tog predivnog HD zvuka štambiljanja mjesečnog pečata na evidencijski list. Ovog puta stajali smo u redu u kojem su ljudi u ruci držali godine svojih života. Sve to stalo je u jednu plavu knjižicu i nekoliko iskopiranih dokumenata. Red je bio dug toliko koliko čovjeku treba da u glavi napiše tekst, glazbu i aranžman za jednu pjesmu.”