PREMIJERA: Filip Fantoni – “Komedija tragedija”

Zagrebački glazbenik Filip Fantoni predstavlja singl “Komedija tragedija”, melodičnu pjesmu intrigantnog imena, pamtljivog teksta te izrazito pjevnog i “zaraznog” refrena.

“Komedija tragedija” je snimljena u zagrebačkom NLO studiju, glazbenu produkciju potpisuje Srđan Sekulović-Skansi, autor glazbe je Filip Fantoni, koji je sa Sekulovićem-Skansijem napisao i tekst, a aranžman su napravili Jurica Hotko, Bruna Matić, Filip Fantoni i Srđan Sekulović-Skansi.

Nikad u životu nisam bio ovako spreman, optimističan i prepun entuzijazma za bavljenje glazbom. Na novom sam početku, imam fenomenalan bend i završen cijeli album, koji su snimili vrhunski producenti Srđan Sekulović Skansi i Davor Smotalić Smotke. Vjerujem da će se pjesme svidjeti i publici. U planu su i brojni koncerti, njima se najviše veselim! Prvi u nizu je u subotu, 10. veljače, u zagrebačkom klubu Jiggy Bar, gdje će se uz nastup održati i premijera spota “Komedija tragedija”. Vidimo se!” – poručio je Filip Fantoni.

Filip Fantoni je zagrebački glazbenik, svoje glazbeno putovanje započeo je u grupi Popper krajem 90-tih, s kojom je objavio nekoliko zapaženih singlova. Samostalnu karijeru započinje 2012. godine, a 2014. objavljuje debitantski album “Note i boje”. Album je iznimno dobro prihvaćen kod publike i glazbenih kritičara, dok su pjesme “Ines”, “Tamo gdje spavaju tramvaji”, “Ti si samo ime” i “Škiljiš” zauzela vodeća mjesta na TOP listama raznih radio postaja.

Aktualni singl “Komedija tragedija” najavljuje Filipov drugi studijski album, koji je u cijelosti snimljen u zagrebačkim studijima NLO i Smotke Sound Studio, a biti će objavljen tijekom tekuće godine.