Producent – “Smiješi se”

Producent svojim novim singlom vraća osmijeh na lica. Baš poput bezvremenskih hitova novog vala kojima je teško odoljeti smiješkom, novi singl Producenta budi vesele reakcije već pri prvom slušanju.

Mladi autor i producent Leo Anđelković nakog dugogodišnjeg rada u studiju, što u Hrvatskoj, što u inozemstvu, okuplja ekipu koja u svom stvaranju želi i može koketirati sa različitim stilovima glazbe.

Svojim prvim singlom, laganom i poletnom pop-rock pjesmom “Kao da me liječi”, hrabro su otvorili put na domaćoj sceni , a publika ih je s oduševljenjem prihvatila što dokazuje brojno radijsko emitiranje i komentari na društvenim mrežama. Drugi singl “Smiješi se” je žanrovski potpuno drugačiji, ali se u svakom slučaju prepoznaje svježi zvuk Producenta.

Produkcijski dio potpisuje sam Producent, dok je za mastering zaslužan Dragutin Smokrović-Smokva. Prateći spot su snimali Krešimir Čižmek i Nevio Smajić, a Krešimir potpisuje režiju po scenariju Lea Anđelkovića.

Gotovo je nemoguće odslušati pjesmu ili pogledati spot bez da se bar jednom ne nasmiješite. Kako je Producent i najavio, krenuli su s kombiniranjem raznih stilova pa tako njihov novi singl poprima kombinaciju pop i reggae glazbenih smjerova. Sjajnim pozitivnim video uratkom izazivaju osmijeh i želju za ponovnim slušanjem.