Prvi fanovi Hard Place-a su ‘rođeni’

hardplace_1
Dok mi još u ušima odzvanja ‘keep on rockin’ in the free world’ evo i prvih dojmova sa otvorenja novog klupskog prostora u Zagrebu. Kako smo već ranije najavili Dobri duh rock’n’roll-a pronašao je svoje novo stanište.

I za one koji površno prate glazbenu scenu u nas ime kluba, Hard place, asocirat će na band Hard Time i Pištu i neće pogriješiti ako zaključe da jedno s drugim ima veze.

hardplace_4
Upravo Pišta, koji već godinama egzistira na glazbenoj sceni kao glazbenik, novinar, glazbeni promotor i organizator mnogih koncertnih gostovanja stranih glazbenika u nas, je taj dobri duh rock’n’rolla koji kreće u novu avanturu.

Hard place, u kojem se još osjeća miris novoga (ili kako sam Pišta kaže: Još su jučer majstori farbali…’) vrlo ambiciozno započinje svoj rad. Najavljeni su koncerti, blues sessioni, projekcije koncerata, pressice…..

hardplace_3 Čast da budu prvi koji su zasvirali u novom prostoru pripala je zagrebačkom bandu Big Rock koji je sa nekoliko covera (Metallica/Maiden) razbudio probranu publiku na pretpremijeri.

hardplace_2 U nastavku slijede Ivan Mihaljević i Side Effects i Davidian. Da je svirka bila odlična, pretpostavljam da nije potrebno ni spominjati.

No vrhunac večeri pripao je ‘dobrom duhu’ osobno. Pišta i Hard Time doslovce su digli publiku na noge, a poprilično njih i na binu. Bilo je covera, autorskih stvari, zajedničkog pjevanja…. Prvi fanovi Hard Place-a su ‘rođeni’.

Pozivamo vas da osobno provjerite klub i osjetite dobri duh rock’n’rolla.