Rasprodan koncert TBF-a u okviru 3. PickUp Music Festivala

tbf-poz

Ulaznice za koncert TBF-a koji se održava 24. kolovoza u okviru 3. PickUp Music Festivala službeno su rasprodane. Splitska hip-hop senzacija i atraktivan ambijent Starog grada Dubovca pokazali su se dobitnom kombinacijom pa je tako nakon dugog vremena u Karlovcu rasprodan koncert čak tjedan dana prije njegova održavanja.

Nakon punih osam godina, karlovačka će publika imati priliku poslušati TBF, jedan od najpopularnijih hrvatskih hip hop bendova današnjice. Osim što su višestruki dobitnici Porina, Crnog Mačka i Zlatne Koogle, istaknuli su se po svojim britkim pjesmama i zaraznim ritmom zbog čega pune dvorane i trgove u Hrvatskoj i izvan nje. Posljednji studijski album objavili su u 2015. godini pod nazivom “Danas, sutra“.

TBF-pressPickUp Music Festival sastoji se od dvije različite večeri: Plugged večeri 24. kolovoza te Unplugged večeri 25. kolovoza. Uz TBF, prve večeri nastupaju Media Stres iz Čakovca, Bad Mushrooms, Detonator in session i karlovački Nipplesi.

Na Unplugged večeri koja će uslijediti 25. kolovoza u Arboretumu šumarske i drvodjeljske škole u Karlovcu i za koju je ulaz besplatan za sve zainteresirane posjetitelje nastupaju Bruno Šlat, Mirna Radočaj & Marko Plavetić, Absortick i EOT.

PickUp Music Festival glazbeni je festival koji se već dvije godine organizira u Karlovcu, a od ove godine u sklopu popratnih programa Foto dana mladih. Uz glazbeni program Foto dani mladih okupljaju i mlade fotografe, slikare i filmaše. U popratnom programu su izložbe koncertnih fotografija, a za vrijeme Festivala mladi sudionici će fotografirati i snimati. Na taj način ovaj glazbeni festival spaja mlade i ambiciozne umjetnike s raznih polja umjetnosti i ujedinjuje ih kroz glazbu. Vrhunskih bendova i nastupa zasigurno neće nedostajati, kao niti užarene atmosfere njihovih obožavatelja i prijatelja, a fotografi i snimatelji niti jedan detalj neće ostaviti nezabilježenim.