Remi (Elemental) nakon potresa uglazbila “Pismo”: “Nisam znala kako da drukčije iskomuniciram sve sto osjećam”

Pjesmu sa stihovima koji poručuju: "Nismo sama"

 
Nakon nedavno objavljenog pozitivnog singla i spota “Hej, sanjalice” grupe Elemental u kojemu nas bend poziva sa zastanemo, udahnemo, nasmijemo se i kažemo: „sve će biti u redu“, pjevačica Remi je, inspirirana jučerašnjim potresom usred epidemije korona virusa, napisala i uglazbila novu emotivnu pjesmu – “Pismo” gradu i sugrađanima poslala je putem svog Instagram profila
 

Ganuti pjesmom, zamolili smo Remi za kratku izjavu i evo što nam je rekla:

“Jučer sam napisala pjesmu i uglazbila je. Nisam znala kako da drukčije iskomuniciram sve sto osjećam… Napisala sam pjesmu sa stihovima koji poručuju ono što bih i sama htjela čuti od nekog drugog: “Nisi sama”. Zagreb je moj rodni grad, jučerašnji potres me dotukao, povrh ove pandemije. Pa sam napravila pjesmu da mi bude malo lakše. Ako nekome pomogne kao sto je pomogla meni – super!”

Vjerujemo kako će nekome pomoći. Barem u shvaćanju kako u ovome, bez obzira u kojem dijelu svijeta se nalazili, nismo sami te, iako je strah u ovakvim okolnostima normalan, ne treba mu dozvoliti da nas preuzme u potpunosti. Ako ste u panici – nemojte ju širiti, ali nemojte niti šutiti. Razgovarajte, zatražite pomoć ako trebate – otvorene su telefonske javne linije, kao i telefoni Crvenog križa na kojima dežuraju stručne osobe koje će vas saslušati.

 
U svakom slučaju, kako i ugledni psiholog poručuje: “Slušajte glazbu”.
 
Poslušajmo Remi i njeno “Pismo” gradu i svima nama:  
 

View this post on Instagram

#stayathome #ostanidoma #ostanikodkuće

A post shared by Mirela Priselac (@remielemental) on

****
Moglo bi vas zanimati: 

Elemental i Klošarenilo u novom spotu dostavljaju gomilu pozitive