Rob Zombie napokon objavio video najavu svog horor filma

Svaka od tri večeri prikazivanja filma bit će obogaćena posebnim bonus sadržajima

Američki glazbenik Rob Zombie već neko vrijeme se ističe branši horor filmova, a jedan od njegovih najuspješnijih filmova, “The Devil’s Rejects”, uskoro dobiva svoj nastavak nazvan “3 From Hell”.

Iako još nije jasno planira li Zombie vratiti glavne glumce iz mrtvih, da li je u novom filmu riječ o nekim nadnaravnim silama ili su pak glavni likovi na neki način uspjeli preživjeti pucnjavu kojom je završen “The Devil’s Rejects”, “3 From Hell” u svakom slučaju na ekrane vraća Sida Haiga, Sheri Moon Zombie i Billa Moseleyja u ulogama psihopatske obitelji Firefly:

“Ovo je nešto što već dugo pripremam i čemu se čemu se dugo veselim. Avanture ovih likova uvijek su za mene imale posebno značenje i oduševljen sam što će fanovi napokon moći iskusiti novu epizodu Firefly ludila.” – poručio je Zombie.

“3 From Hell” napisao je i režirao Rob Zombie, zajedno sa suradnikom tvrtke “CC Capital Arts Entertainment” Mikeom Elliotom dok se Greg Holstein i Jonathan Saba iz “Saban Films” navode kao izvršni direktori.

Film u produkciji Lionsgatea i Saban Filmsa će u 3 dana, 16., 17. i 18. rujna biti prikazan u više od 900 kina diljem svijeta, a svaka od večeri prikazivanja će bit obogaćena posebnim bonus sadržajima.

Kao dodatni teaser za ljubitelje horor filmova Zombie je proljetos otkrio je kako su iz “Motion Picture Association of America” film stavili u kategoriju “R” uz koju u opisu stoji “nasilje, nepristojno izražavanje, seksualni sadržaj, nagost i zlouporaba droga”.

Do kraja ove godine Zombie planira objaviti i svoje novo glazbeno studijsko izdanje. Najavljeni LP će biti njegov prvi glazbeni projekt nakon 2016. godine