Rundek Cargo Trio na Gradecu slavi prvi rođendan Mostova

Rundek_Cargo_Trio

Koncertom koji će se održati 29. lipnja u sklopu programa „35. Večeri na Griču“, Rundek Cargo Trio proslavit će prvi rođendan „Mostova“ i zagrebačkoj publici pružiti još jedno nezaboravno glazbeno putovanje pod zvjezdanim nebom i predivnim pogledom na grad. Koncert će se održati na Platou Gradec s početkom u 21 sat i bit će to ujedno posljednji solistički nastup Rundek Cargo Trija u Zagrebu do kraja godine.

1432802865rundekU lipnju prošle godine na rasprodanom koncertu u zagrebačkoj Tvornici kulture započelo je čarobno putovanje, prema mnogima, jednog od najboljih albuma hrvatskog rocka u proteklih deset godina. „MostoviRundek Cargo Trija u godinu dana obišli su cijelu regiju, posjetili su Austriju i Kanadu te dobili glazbenu nagradu Porin za najbolji album u kategoriji alternativne glazbe.

S obzirom da Rundek, Isabel i Duco imaju poseban odnos sa zagrebačkom publikom i da je nekoliko posljednjih koncerata bilo rasprodano, organizatori poručuju da ne čekate zadnji trenutak i osigurate svoje mjesto na vrijeme jer je u prodaju pušteno samo 500 ulaznica.

Mostovi“ sadrže ukupno 11 pjesama, od toga 4 službena singla; „Don Juan“ kojim su najavili izlazak albuma, „Ima ih“ za čiji spot su dobili Porina u kategoriji najbolji video broj, „Midnight Calypso“ i za sada posljednji singl „Indijska“.

Ulaznice za koncert na Gradecu možete kupiti online putem sustava Eventim i na svim prodajnim mjestima istog sustava po cijeni od 100 kuna. Ukoliko ostane ulaznica na dan koncerta cijena će iznositi 120 kuna.