S gitarom i kamionom kroz Chicago – Vlada u Egzilu predstavlja novi spot!

Još jedna pjesma koja govori o problemu isljevanja u potrazi za "boljim sutra"

Bend “Vlada u Egzilu”, koji predvodi Vladimir Milojković, pripremio je svoj prvi album pod nazivom “Intelektualna Mobilizacija”.

Album s 10 pjesama treba bi biti objavljen uskoro, a ususret studijskom izdanju bend “Vlada u Egzilu” predstavlja treći singl i spot – PEČALBA:

Inspiraciju za novu pjesmu, autor Vladimir Milojković kometira: “Na našu žalost, ljudi već desetljećim odlaze s naših područja poraženi sustavom vrijednosti. Mnogi sa samo jednom torbom na leđima u potrazi za boljim životom. Školovanje koje do fakultetske diplome traje oko sedamnaest godina, na kraju rezultira ogromnim razočaranjem. Do posla teško ili nikako. Nije dovoljno znanje, a ni profesionalnost. Perspektiva ne postoji, bez prihvaćanja poniženja i ucjene, učlanjivanjem u stranku i klanjanju gorima od sebe. Promjena sustava vrijednosti je neophodna, jer najbolji ne prolaze, već poniženi odlaze.”

Uz pozdrave iz Chicaga spot glazbenik šalje i zahvale: Zahvaljujem Pedji Pejiću kao i cijeloj ekipi “Do Re Mi Studija”, Miroslavu, Peci, Boži i Viboru na profesionalnom pristupu i požrtvovnom radu oko cijelog projekta. Zahvaljujem Draganu Stanojeviću i kompaniji “Windy City Carriers,Inc” na podršci i ustupanju prikolice za potrebe snimanja spota, zatim Milančetu i Čika Veci na pomoći oko demo snimka i snimanja dijela spota u prikolici, Katarini Gajić na pomoći oko snimanja, kao i na savjetima i podršci te Miroslavu Topalskom na uloženom trudu, stručnim savjetima i moralnoj podršci.

***
Moglo bi vas zanimati: 

Nakon “Reprogramiranja” Vlada u Egzilu predstavlja “Intelektualnu Mobilizaciju”