”Sax & The City” – kompilacijski album Igora Geržine idealan je za ljetna opuštanja!

Osobni izbor pjesama samog autora, sudjelovanje i gostovanje vrhunskih glazbenika garancija su sjajnog glazbenog doživljaja

U Hrvatsku je konačno došao dugoočekivani digitalni glazbeni servis Spotify i dok se publika polako se privikava na slušanje glazbe putem dostupnih glazbenih servisa koji su, zbog svoje praktičnosti i ekonomičnosti, budućnost legalnog konzumiranja glazbe na Spotifyju je posebnu pažnju privukao i nedavno objavljen kompilacijski album ”Sax & The City” Igora Geržine. 

Album je sastavljen od ponajboljih skladbi s Igorovih posljednjih nekoliko albuma koji su proteklih godina obavezno štivo u eteru svjetskih smooth jazz radio postaja te mnogih playlista na digitalnim servisima.

Na kompilaciji se nalazi i kompozicija ”The Whisper Of Your Heart” koja je dosegla više od 400.000 streamova.

Osobni izbor pjesama samog autora, sudjelovanje i gostovanje vrhunskih glazbenika poput Elvisa Stanića, Magdalene Chovancove, Franka Folgmanna, Josipa Graha, Jurice Leikauffa, Maaseja Kovačevića, Marka Lazarića, Alena Svetopetrića, Dubravka Voriha i mnogih drugih, garancija su vrhunskog glazbenog doživljaja.

Kompilacijski album Sax & The City je remasteriran i posložen u odličnu cjelinu za slušanje u autu, na putovanjima i u trenucima opuštanja – idealno za ljetnu playlistu!

***
Moglo bi vas zanimati: 

Igor Geržina rođendan proslavio na pozornici s vrhunskim glazbenicima