Seed Holden – “Embrace”

Seed Holden/Facebook

Glazbeni trojac iz Valpova, Seed Holden, predstavio je svoj drugi singl i prateći video spot po imenu “Embrace” kojim najavljuje nadolazeće studijsko izdanje.

Seed Holden su novi album najavili početkom ljeta singlom “Alone”. Novi singl je sniman u prostorijama Hrvatskog radija Valpovština, a za spot je i ovaj put zaslužan Bojan Molnar i Pigsbugs Video Production.

Ovaj glazbeni trojac, koji čine Ljudevit Ivić (vokal, gitara), Matej Vidranski (bas gitara) i Luka Ižaković (bubnjevi), objavio je početkom 2016. debitantski album “Script” kojem su uslijedila dva EP-a – ljetni EP “Sea”, nastao kao tzv. Barefoot Balcony Session, te EP izdanje od tri pjesme objavljeno kao “Halloween Special”. Dečki su sada spremni za svoj drugi album, a u kojem smjeru će ovaj put krenuti natuknuo nam je prilikom objave prvog singla Ljudevit Ivić, frontman ovog glazbenog projekta:

Za sad znam samo da će album biti totalno ogoljen, usudio bih se čak reći puno drugačiji od ovoga što su ljudi mogli čuti u singlu “Alone”.  Zato će “Alone” vjerojatno ići kao numera koja zatvara album i svemu će dati neki kontrast, možda na neki način pripremiti slušatelja na ono što bi moglo slijediti u trećem albumu.. tko zna.