Seven Mouldy Figs ponosno predstavile album “Labyrinth”

seven mouldy figs

Seven Mouldy Figs ponosno su prošli petak javnosti predstavile svoj album prvijenac koji nosi naslov – Labyrinth. Iako je planiran za objavu početkom rujna, njegovu promociju iščekujemo upravo ovaj petak u Tvornici Kulture, 16. rujna, u društvu Mořa i No No Instigatora.

Iako je po našim najavama on trebao biti vani već prije godinu dana, proces se odužio jer na kreativni rad očito ne valja stavljati rok 😀 Tako da sada naš finalni produkt može se preslušati i besplatno skinuti na našem Bandcampu. Album je sniman u studiju Kramasonik od strane Hrvoja Nikšića s kojim smo ga zajedno miksale i producirale, dok je mastering obavio Dubravko Lapaine iz benda Druyd. Za artwork je zaslužna naša Lucija.” izjavile su cure iz 7MF prilikom najave albuma.

Seven Mouldy Figs (7MF), alternativni rock bend iz Zagreba aktivan je na sceni posljedje tri godine. Uz poneke promjene u postavi bend se u ljeto 2014. formira kao trio i nastavlja u pomalo eksperimentalnom smjeru s Laurom N. (bubnjevi i back vokal), Laurom M. (bas gitara i back vokal) i Lucijom (gitara i vokal). 7MF iza sebe ima dva EP-a, mnoštvo koncerata po Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji, Švedskoj, Srbiji i BiH te izvodi samo autorske pjesme na engleskom jeziku.