SICKYRAVEci Fest ove godine na staroj lokaciji

Pred kraj 2013. godine između tri prijatelja u Sikirevcima rodila se ideja o pokretanju Open Air događaja kojemu bi cilj bio promoviranje elektronske glazbe na području Slavonije. Godinu dana kasnije ideja je postala stvarnost te je održan prvi SICKYRAVEci Fest.

Tada je jednu festivalsku pozornicu, gdje je nastupilo šest DJ-a, posjetilo više od 500 ljubitelja elektronske glazbe. Iz godine u godinu festival je imao sve više posjetitelja, ali i okupljao zanimljiva imena iz svijeta elektronske glazbe. Na trećem izdanju pred više od 700 posjetitelja na dvije festivalske pozornice glazbu je vrtilo jedanaest DJ-a iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske te je time dobiven i međunarodni predznak ovog glazbenog događanja. Ta tradicija se nastavila i 2017. kada je nastupilo četrnaest DJ-a na 2 pozornice što je privuklo skoro 1 000 ljudi željnih kvalitetnog partyja.

Ove godine Udruga “Mladi Sikirevaca i Jaruga” koja stoji iza organizacije SICKYRAVEci Festa priprema još bolje izdanje na drugoj lokaciji na kojoj su i započeli cijelu priču, širenjem žanrova i izgradnjom pozornice vlastitim rukama, što svakako daje dojam pravog hedonizma s prirodnim okruženjem. Ove godine očekuju više od 1 000 posjetitelja željnih dobre zabave, te vas pozivaju da im se pridružite 28. srpnja 2018. u Sikirevcima. Imena koja će ugostiti na pozornici uskoro će biti otkrivena, budite spremni.

Pratite SICKYRAVEci Fest na Facebooku i Instagramu kako biste bili u toku s novostima ovog jedinstvenog događaja u Slavoniji.