Singlom “Slow Grenade” Ellie Goulding najavila novi album i otkrila datume turneje

Povratak onom što najbolje radi

(Ellie Goulding, Universal Music)

Globalno popularna Ellie Goulding nastavlja s objavom novih singlova! Nedavno smo imali priliku poslušati njenu pjesmu „Power”, a sad je na red stigla „Slow Grenade”, na kojoj je surađivao platinasti producent i kantautor Lauv

Pjevačica je otkrila da će se najnoviji singl naći na njenom dvostrukom studijskom albumu „Brightest Blue”, koji će na police stići 17. srpnja.

Osim uzbudljivih vijesti o nadolazećem izdanju, objavila je i datume Brightest Blue turneje, koja će se na proljeće iduće godine održati na području Ujedinjenog Kraljevstva i Irske.

„Neopisivo sam uzbuđena zbog nadolazeće turneje. To će biti povratak onom što najbolje radim. Uložila sam veliku količinu strasti u moj novi album, koncerti će biti iskreni i posebni. Jedva čekam”, otkrila je Ellie.

Glazbenica je nedavno bila dio humanitarnog koncerta World: Together At Home, u čijem je organiziranju sudjelovala Lady Gaga. Koncert je prikupio više od 100 milijuna dolara, a prihodi su donirani u svrhu borbe protiv koronavirusa.

Posljednje studijsko izdanje, naziva “Delirium”, Goulding je objavila 2015. godine. Na albumu su se našli hitovi “Something In The Way You Move” te “Love Me Like You Do”, čiji je službeni spot do danas skupio skoro dvije milijarde YouTube pregleda. Nedavno je obilježila 10 godina svoje karijere, koliko je prošlo  od objave njenog debitantskog albuma “Lights”.

***
Moglo bi vas zanimati: 

Ellie Goulding u suradnji s Blackbearom: “Worry About Me”