Staročeško vas vodi na Antivalentinovo!

Nova zvijezda šanka počastit će vas s 5x2 ulaznice za prvi dan Antivalentinova #4

Najbolja rokerska fešta prerasla je u pravi festival! Četvrto po redu Antivalentinovo sprema se raspametiti sve željne dobre glazbe i raspjevanih zimskih večeri, a dio ove velike glazbene obitelji postalo je i Staročeško.

Nova zvijezda šanka pobrinut će se da uz omiljeno pivo glasnice uvijek budu dobro podmazane, a i počastiti vas s 5×2 ulaznice za prvi dan Antivalentinova #4!

Slikaj se sa mrzlom “zvijezdom večeri” (pivom), ostavi fotku u komentaru ove nagradne igre na našoj Facebook i/ili Instagram stranici, ili nam ju pošalji na nagradnjacha@mixer.hr uz naznaku #NOVAZVIJEZDAŠANKA i osvoji x2 ulaznice za petak, 8. veljače! Nasumičnim odabirom sretne dobitnike izvući ćemo u nedjelju, 03. veljače iza 12h.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

Kroz dva dana na pozornici će se izmijeniti osam velikih domaćih i regionalnih glazbenih imena, a odlični stand up performeri, Studio smijeha, svojim će ubojitim humorom Antivalentinovu dati jednu potpuno novu dimenziju. Zagrebačko će Antivalentinovo, uz idejne začetnike Let 3, upotpuniti jedinstveni i neponovljivi Rambo Amadeus, Kojoti, Elemental, Zabranjeno Pušenje, Bad Copy, Saučešće i riječki Turisti.

Sve novosti i informacije o velikom festivalskom izdanju pratite na službenom Facebook eventu.