Stiže dokumentarac o Ozzyju – pogledajte trailer!

"The Nine Lives Of Ozzy Osbourne"

(Ozzy Osbourne, fotografija: Stephen Lovekin / Getty Images)

Samo je jedan Ozzy. Postoji samo jedna osoba koja izgleda kao on i koja zvuči kao on. Taj glas odmah je prepoznatljiv. I to je to. On je jedinstven. I on je jedan od samo nekoliko njih koji su postigli veliki uspjeh čak i nakon što su napustili neki veliki kultni bend. Čak ni Mick Jaggeru to nije uspjelo.” (Sharon Osbourne)

Dokumentarni film o “princu tame”, Ozzyju Osbourneu naslovljen je s “Biography: The Nine Lives Of Ozzy Osbourne” i premijerno će biti prikazan ovog proljeća na South By Southwest festivalu.

O životu rock ikone i kuma heavy metala, u najnovije najavljenom glazbeno-biografskom filmu sudjelovali su Ozzyjeva žena Sharon Osbourne, Rick Rubin, Ice-T, Marilyn Manson, Rob Zombie, Jonathan Davis i Post Malone koji je nedavno s Osbourneom objavio duet.

Prema vijestima koje prenosi Rolling Stone, u suradnji R. Greg Johnstonom (dugogodišnjim suradnikom i redateljem serije “Osbournes”), Ozzy, Sharon i Jack Osbourne ovoga puta sudjelovali su i kao izvršni redatelji.

“Imam talent da prouzročim da ljudi nešto osjete i da se zabave za vrijeme dok se ja glupiram okolo – čini mi se da se isto događa kad to unesem u glazbu i donesem sa sobom na pozornicu.” – uvodne su Ozzyjeve riječi u najavi filma:

“Ne znam kakva bi glazba danas bila da nije na neki način bila inspirirana Ozzyjem. Ozzy je sve promijenio.” – smatra glazbeni producent Rick Rubin, najpoznatiji po radnu na albumu Black Sabbatha, “13” iz 2013. godine.

“Napustio je jedan od najvećih rock bendova na svijetu te postao još veći – nevjerojatan samostalan umjetnik koji je pronašao novi veliki talent. A onda je sve to “na veliko” prezentirao na televiziji.” To još nitko nije napravio.” – zaključila je Sharon koja je nedavno također otkrila kako ne može do kraja poslušati najnoviju Ozzyjevu pjesmu, snimljenu u suradnji s Eltonom Johnom te da ju pjesma svaki put rasplače.

Novi album Ozzyja Osbournea najavljen je za 21. veljače, a naslovnu pjesmu, “Ordinary Man” koju Sharon doživljava iznimno emotivno, možete poslušati ovdje:

[POSLUŠAJTE] Ozzy, Elton John, Slash, Duff i Chad Smith udružili snage!

Moglo bi vas zanimati: 

DNK analiza potvrdila: Ozzy Osbourne je genetski mutant