Stoka stiže u Boogaloo!

Zagrebački reper s Kvatrića

Svi željni dobre rime, rapa i hip hopa, 04.10. dolaze na svoje, a osim nastupa legendarnog Stoke i gostiju večeri Kva3ch Rap All-Stars Team iliti K.R.A.S.T-a, za dobru atmosferu pobrinut će se i DJ Tom Polo.

Stoka, koji se već s trinaest godina počeo baviti glazbom i pisanjem rima, 1999.godine objavljuje prvi album pod nazivom “Spremni za rat” u suradnji s Markom Lasićem – Neredom.

Potekao je iz vremena kada su scenom vladali Tram 11, Bolesna braća i El Bahattee, sa svojim suborcem Neredom krajem 90ih osnovao je dvojac Nered & Stoka. Njihov tada kontroverzni zajednički album ‘Spremni za rat’ (1999.) proglašavan je jednim od najboljih hip hop albuma ovih prostora. Na svom prvom solo albumu ‘Stole’ (2003.) podiže ljestvicu i isporučuje himnu metropoli “Za grad kojeg imam rad”.

Uslijedili su albumi “Kravlje ludilo” (2006.), “Pogodi ‘ko se beko” (2010.) i “ZG Gangsta” (2014.). Nakon burnog životnog perioda i dugogodišnje bitke s ovisnošću o drogama, u svibnju prošle godine šokirao je javnost i fanove svojom lažnom objavom smrti koja je samo simbolički poslužila da svrati pozornost na kraj ‘starog’ Stoke i okretanje nove stranice u osobnom životu i karijeri.

Iza sebe ima pet samostalnih albuma, a šesti “Incident” upravo je u pripremi. Posljednje studijsko izdanje, “Stara škola kreka – iz tame u svjetlo”, iz 2017. godine je album koji je ujedno i projekt – predstava koja je svjedočanstvo njegove borbe s tamom. Riječ je o izuzetno uspješnoj monodrami koja upravo započinje treću sezonu prikazivanja. Album “Stara škola kreka iz tame u svjetlo”, njegov je konačni trijumf kojeg dokazuje i predstojećom, istoimenom kazališnom predstavom.

Zagrebačka publika željna je dobrog repa, a interes za njegovu priču i glazbu ne jenjava pa svoje mjesto osigurajte na vrijeme. – poručili su organizatori koncerta

Pretprodaja ulaznica putem Entrio sustava, Dirty Old Shopu i blagajni kluba Boogaloo (radnim danom od 10-16h) po cijeni od 50 kn te na ulazu po cijeni od 70 kn.