Talijanski combat ska-punk bend Talco u Vintage Industrial Baru

talcoTalco, izvanredan talijanski combat ska-pank bend, na čijem smo se koncertu već znojili u Zagrebu, vraćaju se u petak 11. ožujka u Vintage Industrial.

Talco bend postoji od 2002. godine i od tada do danas broji nekoliko albuma i velik broj koncerata. Spomenuti ska – pank kombiniraju s talijanskom folk glazbom. Pjesme im uglavnom ”lete s lijevim krilom’ te su često obojane anti-kapitalističkim, anti-fašističkim i anti-imperijalnim temama.

Za svoje glazbene uzore navode bendove kao što su The Clash, Ska-P, Modena City Rambles, a zvuk koji stvaraju opisuju nazivom ”patchanka” što je zapravo naslov prvog albuma Mano Negra, benda koji je predvodio Manu Chao.

Talco su pozornice dijelili s ekipom bendova poput Los Fastidios, Blisterhead, Banda Bassotti, Obrint Pas, Arpioni, Modena City Rambles.

Njihovi nastupi su super-energični i dinamični stoga kad oni krenu nema predaha ni za koga od samog početka do kraja koncerta.

Ulaznice za koncert Talca 11.3. u Vintage Industrialu potražite u po 45 kn. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 60 kn.

Ulaznice u pretprodaji potražite u Dirty Old shopu (Tratinska 18) te na šanku Vintage Industriala