TBF oduševili Beograd

tbf-beograd

Splitski bend TBF održao je ovaj vikend svoj prvi veliki samostalni koncert u Beogradu, pred prepunom  dvoranom Amerikana u Domu omladine i spunjenom oduševljenom publikom najrazličitijih generacija.

Koncert koji je trajao preko dva sata, bio je ispunjen emocijama, pozitivnom energijom i nevjerovatnim reakcijama publike koja je pokazala da i te kako poznaje i  voli rad ove splitske šestorke. Na repertoaru su se našli neki od najvećih hitova benda kao „Genije“, „Malo San Maka”, „Lud za njom“ ali i pjesme sa najnovijeg albuma „Pistaccio metallic“,   poput  „Veseljko“ i „Mater“ , koje su  i u Srbiji dosegnule status hitova .

Za TBF uvijek vrijedi pravilo da su fantastični na nastupima uživo,  pa je tako bilo i na ovom koncertu na kojem se plesalo, veselilo i glasno pjevalo, bez obzira  na svu frku oko rukometne utakmice između Hrvatske  i Srbije, koja se odigrala isti dan. Ovim uspjehom TBF je potvrdio svoj zvjezdani status i izvan granica Hrvatske, u koju su se momci vratili dan kasnije  kako bi nastupili u Rijeci na Gatu Karoline Riječke , gdje su održali koncert   u sklopu Carnival Snowboard Sessiona.

Po svemu sudeći, “Pistaccio metallic”  groznica i dalje traje, a u njezinom nastavku TBF već pripremaju lansiranje trećeg singla i spota sa aktualnog hit albuma. O kojoj se pjesmi radi, saznat ćete vrlo brzo…