TBF – završen prvi dio turneje ”Pistaccio metallic”

tbf-split

I splitski koncert potvrdio je pravilo da Pistaccio metallic ludilo zaista vlada cijelom Hrvatskom. TBF – ovci su osvojili i Splaladium  Arenu na svom najvećem samostalnom koncertu  u rodnom gradu,  do sada. Od prve pjesme “Tragični junak”, pa sve do drugog bisa koji je završio “ST stanjem uma” publika je bila u transu, te gromoglasno pjevala uz savršeno uigranog Mladena, Sašu, Luku, Ogija, Niku i Janka ,  koji su ponovno dokazali svoju spremnost i snagu za velike nastupe.

TBF su oduševili  sa gotovo trosatnom svirkom u kojoj su se redali stari i novi hitovi. Vrhunac koncerta svakako su izazvali trenutno aktualni hitovi “Mater” i “Veseljko” kojima je prethodio stari dobroznani hit “Guzice i sise”, a zatim i stari i novi hitovi poput “Odjeb je lansiran”; “Grad spava” i drugi.

‘ Pistaccio metallic ‘  definitivno je po svim dosadašnjim kritikama album godine, a turneja koja je u prvom naletu poharala prepunu riječku Harteru, zagrebački Dom sportova, a zatim i splitski Splaladium,  potvrdila je TBF kao naš trenutno najpopularniji bend.  Prvi dio turneje tako je uspješno okončan, a već iza Nove godine, Pistaccio metalic turneja odlazi i u regiju, kada već u krajem siječnja slijedi nastup u Beogradu, dok ćemo vas o ostalim nastupima na vrijeme obavijestiti…

Pratite sva događanja benda na službenoj Facebook stranici :

http://www.facebook.com/#!/pages/TBF-Official-FanClub/313381382011333

Foto: Tomislav Čubelić – Tilps