THE ANSWER! – Prvi hrvatski bend na Kickstarteru

THE ANSWER! je novi hrvatski bend koji je započeo proboj na međunarodnu glazbenu scenu sa pjesmom “If I Had U” koja se već vrti na većem broju radija u SAD-u i Europi te su čak i dospjeli na broj 1 top ljestvica dvaju radija – Museboat i Smacktongue radio te su bili izvođač mjeseca na Wilder1Radio.

Ono što THE ANSWER! izdvaja od ostalih bendova je činjenica da pjesme snimaju na engleskom, ali i na hrvatskom jeziku te će u skladu s time njihov prvi album biti dvostruko / dvojezično izdanje.

Produkciju albuma potpisuje Marijan Gudelj (“Mr.Goody” – klavijaturist grupe JINX), a sve je snimano u Soundcage studiju u Zagrebu.

Pošto tako ambiciozan pothvat iziskuje mnogo vremena, ali i novaca odlučili su se na sljedeći korak koji je sakupljanje sredstava za englesku verziju albuma na platformi Kickstarter.

Kampanja je započela 16.04.2014. i trajat će 40 dana za vrijeme kojih moraju sakupiti 5000 funti da bi im projekt uspio. U prvih pet dana su prešli 10% zadanog iznosa no to je tek početak.
Na profilu se može provjeriti njihov napredak, poslušati koja od četiri dosad snimljene pjesme, ali i podržati taj prvi hrvatski bend na Kickstarteru kupnjom albuma, EP-a ili neki od ekskluzivnih paketa koji su dostupni samo za vrijeme ove kampanje.

Profil možete pogledati na:
https://www.kickstarter.com/projects/alenb/the-answer-is-made-of-questions-debut-album?ref=live

Album će se zvati “Made of Questions” i na njemu će biti 10 pjesama.

https://www.facebook.com/theanswerofficialpage
https://twitter.com/TheAnswerTweet
http://www.reverbnation.com/theanswerofficialpage
http://theanswermusic.org/