THUNDERFUCK AND THE DEADLY ROMANTICS po prvi puta u Hrvatskoj

“Ukoliko hodate ulicom sa slušalicama u ušima i pjevušite njihove tekstove, velika je vjerojatnost da ćete biti uhićeni” Uber Rock Magazine

Britanska hard-rock senzacija Thunderfuck and the Deadly Romantics (The Deadly Romantics) ovog će kolovoza prvi put zasvirati u Hrvatskoj u sklopu ljetne turneje.
The Deadly Romantic začeti su u Ontariu, Canada 2005., no 2007. bend je reformiran u UK-u nakon što se pjevač Bruce preselio u Glasgow. Album Sexplotation objavili su 2013godine, a kombinacija je svega što je bend napravio od 2005 do tog trenutka. Od izlaska Sexplotationa do danas bend je odradio mnoge gaže diljem UK-a, a u zadnja dva mjeseca mukotrpno su radili na izlasku novog EP-a koji je izašao pod nazivom ”How do I taste”. Iako su u ta dva mjeseca uspjeli završiti gotovo cijeli jedan album, odabrali su samo 5 pjesama za novi EP od kojih će se dvije naći na slijedećem albumu.

Samo ime benda bez puno razmišljanja daje vam naslutiti da se radi o ljigavom i prljavom rock ‘n’ roll-u. Njihov opus pun je slikovitih opisa sex-a i popratnih aktivnosti, a za njihovu muziku kažu da je prljavija od Steel Panther-a.

Uz sve to na ovoj turneji priključiti će im se gost bunjar koji nastupa kao samostalni Rogue Folk gitarist- Matt James.

U Hrvatsku dolaze zadnji tjedan u kolovozu a, njihova potvrđena odredišta za sad su 22.08.Wild One Weekend –na Hollister MC moto party-u u Orešju, 23.08. D8 u Zadru, 24.08. Blackout club u Šibeniku , 28.08. Croatia Bike Week u Puli koji svake godine posjeti nekoliko tisuća domaćih i stranih turista te 29.08. Bikers Beer Factory-u u Zagrebu.

Pogledajte što kažu u video intervjuu u vezi izlaska novog EP-a, fanovima i ”haterima” te nadolazećoj turneji po Hrvatskoj (12:28)

The Deadly Romantics na Facebooku