TIZIANO FERRO objavio novi album

clip_image001“L’amore E’ Una Cosa Semplice” naziv je novog dugoočekivanog albuma multiplatinastog talijanskog umjetnika Tiziana Ferra , koji je odnedavno u prodaji i kod nas.

Tiziano nikada ne  prestaje pisati, a inspiracija su mu njegova vlastita iskustva. Ovo je peti album u desetgodišnjoj karijeri glazbenika koji je svijet pokorio svojim nepogrešivim stilom i zvukom, postavši prepoznatljivo ime na internacionalnoj pop sceni.

Album uključuje zanimljivu suradnju sa američkim glazbenikom Johnom Legendom  u pjesmi ‘Karma’  i prvi je  kojeg je Tiziano snimao  izvan rodne Italije u legendarnom Henson studiju u Los Angelesu . Na albumu su također surađivali svjetski  poznati  glazbenici poput gitarista Mikea Laundaua, bubnjara Vinnia Colaiutia, te basista Reggiea Hamiltona.

Gotovo sve na albumu snimljeno je uživo, uglavnom otprve’  , entuzijastično govori Tiziano .  ‘Ime albuma govori da je ‘ljubav jednostavna stvar’, jer ljubav bi trebala pojednostaviti naš život, jer svaki put kada se zaljubimo i ta ljubav je iskrena i stvarna, ona podiže kvalitetu našeg života’, pojašnjava Tiziano naziv svog novog albuma.

Novi album  donosi 13 pjesama koje  u najvećem broju  potpisuje  sam  Tiziano , producirao ga je Michele Canova Iorfida, a najavio ga je singl “La Differenza Tra Me E Te” .

Sve pjesme  su vrlo reflektivne i govore o tome tko je Tiziano Ferro danas,  u svojoj 31.godini , na raskrižju nove faze svog života.

Šest godina nakon objavljenog “Nessuno E’ Solo” (No One Stands Alone) albuma i tri godine nakon “Alla Mia Età” (At My Age), od kojih su oba provela preko 100 tjedana na talijanskim top listama, možemo početi s  novim odbrojavanjem.