Treći Glazbeni lonac dovodi Clone Age u Kavez

clone age

Treći Glazbeni lonac upalio je svoje motore i sa sjevera Hrvatske, iz Čakovca, dovodi Clone Age u Kavez da u subotu, 19. studenoga (20-23h), svoje žestoke rock pjesme odsviraju akustično.

Bend je osnovan prije desetak godina, no tek posljednje dvije ozbiljno rade na vlastitom materijalu. Iza sebe imaju dva albuma, no tek je „Fuse” bacio svjetla pozornice na njih i dobio brojne pozitivne kritike eminentnih glazbenih kritičara i portala. Između ostalih, Dubravko Jagatić (Nacional) piše da je „gotovo je nemoguće pronaći bilo kakvu zamjerku ovom albumu”, Anastazija Vržina (Perun) album je proglasila „rock albumom godine”, a ni Siniša Miklaužić (Muzika.hr) ne štedi komplimente i piše da se radi o „rafalnom rock albumu alternativnog usmjerenja koji blista u svim svojim dijelovima.”.

S albuma su skinuti singlovi „Wake me up” i „Addiction” koje prate upečatljivi videospotovi. Robert Kriković (bas, vokal), Adrijano Valpatić (gitara, back vokal), Nenad Rešetar (gitara) i Marko Lajtman (bubnjevi), iako prekaljeni alternativni rockeri koji vole glasnu svirku, u Kavez na Glazbeni lonac dolaze odraditi jedan od rijetkih akustičnih nastupa.

Ulaz je slobodan i svi su dobrodošli, a dobrodošle su i donacije u lončić iz kojeg sav prikupljen iznos ide isključivo izvođačima kao potpora njihovom radu.