Tri Kapljice – “Hajde”

Ženski trio TRI KAPLJICE iz Novog Sada objavile su svoj debitantski singl i spot za pjesmu “Hajde”. Ovom pjesmom koja je objavljena u izdanju beogradske izdavačke kuće Lampshade media one najavljuju svoj prvi studijski album koji će biti objavljen tijekom 2017. godine.

Pjesma je snimljena u studiju “Do Re Mi”, u produkciji iskusnog producenta Peđe Pejića, dok spot potpisuje ekipa “Illegal Production” iz Novog Sada.

TRI KAPLJICE su autorski bend koji svira mješavinu melodičnog punka i roka. Ove godine su na najvećem demo festivalu u regiji, banjalučkom Demofestu, od prijavljenih 467 bendova ušle u uži izbor, a zatim i u finale. Nakon samo nekoliko pojavljivanja u emisijama koje predstavljaju demo bendove, stigli su mnogobrojni pozivi za ljetne nastupe. Bend se ipak odlučio prvo snimi i objavi materijal, tako da će tek u narednom periodu koncertne aktivnosti krenuti punim intenzitetom.

Oni koji su ih čuli i vidjeli uživo, svakako znaju da TRI KAPLJICE mogu biti bend koji će obilježiti koncertnu 2017. godinu.