U Močvaru na doček i to FREE!

imageEvo i novogodišnjeg poklona za sve ljubitelje tulumarenja u Močvari. Dvije karte čekaju na najbrže koji svoje podatke pošalju na naš nagradni mail nagradnjacha@mixer.hr uz ‘šifru’ – ‘JEDINA OPCIJA’.

Nova godina je vrijeme kada donosimo važne životne odluke kojih se obično ne držimo. Mnogi su ljudi u novogodišnje doba odlučili prestati pušiti, prestati piti, prestati varati (be)životnog partnera, biti odlučniji/uspješniji u karijeri, zasuti šefu u facu sve što su oduvijek htjeli, odlučili naći bolji posao/kvart/auto ili naprosto biti bolji ljudi! Već 02. siječnja većina tih zavjeta bi pali u vodu (ili vino) i svi bi ponovo postalo oni stari nesavršeni MI.

Tako će, naravno, biti i ove Nove Godine.

No, ako je dočekate u Močvari gdje će DJ Mario Kovač puštati svoj uobičajeni koktel vesele glazbe koja će vas potpuno izbaciti iz takta i ubaciti u ritam, onda možete sigurni da će taj tulum trajati duže od svih ostalih novogodišnjih tuluma u gradu! A čim duže traje tulum, duže traje i after party kod nekog doma (novogodišnje pražnjenje frižidera), duže traje i prvi zimski san i oni sretniji među vama bi se mogli probuditi tek 03. siječnja te tako produžiti najdužu noć u godini!!!

Osim zvučnog kolopleta, Močvara vam nudi i jedinstveni vizualni doživljaj sa specifičnim unutarnjim dizajnom i projekcijama najbizarnijih novogodišnjih spotova i emisija te, na svom šanku, jedinstvenu lepezu okusa za svaki želudac. Djevojke, uđite u Novu Godinu onako kako želite da ulaze u vas: beskompromisno i žestoko!

Momci, dođite učiti kako se ulazi!!! 😀 Ako vas nakon ovako neukusne opaske nismo uvjerili da vam je već legendarni novogodišnji tulum u Močvari JEDINA OPCIJA, onda za vas nema nade i nadajmo se da je proročanstvo Maya točno te da nam je 2011. uistinu posljednja godina koju ćemo proživjeti u cijelosti!!!