U prodaji novi album Santane ‘Corazon’

santana-coverU prodaji je novi album Santane “Corazón” (RCA/SonyLatin Iberia/Menart) na kojem je ugostio brojne glazbenike, primjerice Pitbulla, Gloriju Estefan,  Miguela, Ziggyja Marleya & Chocquibtown . Album je najavljen singlovima Santana feat. Juanesom i pjesmom “La Flaca”  i Santana feat. Samuel Rosa “Sadeira” . Album je producirao Lester Mendez, a kako će zvučati nove pjesme, publika je imala prilike čuti na velikom koncertu CORAZÓN, LIVE FROM MEXICO: LIVE IT TO BELIEVE IT” u Meksiku u prosincu 2013.

Naime, ondje je Santana s gostima na albumu odsvirao nove pjesme, ali i dobro znane hitove primjerice:  “Corazón Espinado” featuring Fher Olvera of Maná i Cindy Blackman Santana na bubnjevima, “Maria, Maria” featuring Miguel, Oye Como Va,” “Samba Pa Ti” i mnoge druge. Cijeli je spektakl planirano objaviti na DVD-u.

Snimanje Sadeire je bilo ispunjavajuće iskustvo za mene. Suradnja s velikim majstorom Carlosom Santanom je bila nevjerojatna čast. Nisam mogao ni zamisliti da ću jedoga dana dijeliti pozornicu s gitaristom koji je utjecao na mene svojim solažama, zadivljujućim kompozicijama i bio temeljni dio mojeg glazbenog obrazovanja – prisjetio se Samuel Rosa.

U četerdeset godina dugoj karijeri, Santana je prodao više od 100 milijuna albuma diljem svijeta. Nagrađen je s deset nagrada Grammy i 3 Latino Grammy nagrade.