Ulaznice za slavljenički koncert Nole po pretprodajnoj cijeni samo do nedjelje u ponoć

Sve se više bliži slavljeničko okupljanje – do koncertne proslave 25. godišnjice djelovanja grupe Nola u Istarskom narodnom kazalištu Pula ostalo je tek tjedan dana. Svim novim i starim ljubiteljima glazbenog opusa Nole ovo će biti sjajna prilika da urone u retrospektivu 25 sjajnih godina glazbenog stvaranja ovog pulskog sastava, a ulaznice za koncert po pretprodajnoj cijeni od 80 kn biti će dostupne najkasnije do ponoći s 15. na 16. travnja. Od 16. travnja, cijena ulaznica iznosit će 100 kn. 

Ulaznice osigurajte na vrijeme na blagajni i na mrežnim stranicama Istarskog narodnog kazališta Pula.

U subotu, 21. travnja u Istarskom narodnom kazalištu u Puli, prisjetit ćemo se široke palete glazbenih klasika kojima Nola 25 godina hrvatsku pop-rock scenu i radijski eter boji sunčanim optimizmom. Brojni od njih, poput pjesama „Dio tebe”, „Iznad oblaka” i „Moj svijet”, godinama se nalaze u Top 40 najemitiranijih pjesama, a iskrenost autorskog potpisa spajala je Gabrijelu i Marijana Jelenića tokom godina rada s talentiranim ljudima jednakih glazbenih senzibiliteta. Ovom prigodom Noli će se na pozornici jubilarnog nastupa pridružiti dragi prijatelji i glazbeni kolege Mješovita vokalna skupina NešPula, članovi istarske etno skupine Veja te renomirani instrumentalisti; Carlos Fagin na klaviru, Alen Bernobić na trubi, Ivan Šugar na saksofonu te etnomuzikolog Dario Marušić na violini.

Ograničeni kontigent ulaznica za slavljenički koncert pulskog sastava Nola nalazi se u prodaji po cijeni od 80 kn samo do nedjelje u ponoć stoga osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme! Od 16. travnja, cijena ulaznica iznosit će 100 kn.