Urban & 4 priprema nove materijale koje će predstaviti na nadolazećim koncertima

Nakon manje koncertne pauze zbog rada na novom albumu, Urban & 4 održat će ekskluzivan koncert 22. ožujka u kultnom zagrebačkom klubu Sax. Koncert je rasprodan u svega nekoliko sati prodaje što dovoljno govori o tome koliko željno je zagrebačka publika očekivala povratak Urbana i njegove Četvorke. Ulaznica više neće biti u prodaji. Dan kasnije, 23. ožujka, petorka će održati koncert u riječkom Pogonu kulture.

Na veselje publike i fanova, nije trebalo dugo da se Urban i Četvorka zažele koncerata pa su odlučili probe i rad na novom materijalu zamijeniti intimnom klupskom atmosferom u kojoj će uživo pred publikom predstaviti i nove pjesme s nadolazećeg albuma.

Posljednji smo period, u koncertnom smislu, malo mirovali jer smo se posvetili radu na novom albumu. Naravno, nije dugo trebalo da se uželimo koncerata pa smo odlučili izaći iz naše prostorije i zamijeniti ju, manjom, klupskom, ali zato domaćom atmosferom, u kojoj ćemo, po prvi puta moći “isprobati” i neke nove pjesme. Ni u Rijeci, ni u Zagrebu nismo dosta dugo svirali pa su ova dva nadolazeća koncerta dobra prilika da se ponovo vidimo oči u oči sa svojim prijateljima i publikom. Nadamo se da ćemo se svi opustiti, zbližiti, zabaviti, ali i da će nam te zajedničke večeri biti dodatno pogonsko gorivo za ono što nas tek očekuje“, poručuju Urban i Četvorka.

Iza karizmatičnog riječkog umjetnika već je više od tri desetljeća duga i bogata karijera, a nakon posljednjeg, odlično prihvaćenog, studijskog albuma „Mamut“ legendarni roker priprema nove materijale koje će predstaviti zagrebačkoj publici na koncertu u Saxu i riječkoj publici u Pogonu kulture.

Poznatu Urbanovu zaraznu energiju i fantastične koncerte uživo, i ovaj put će na bini upotpuniti njegova sjajna Četvorka – gitarist Luka Toman, basist Sandi Bratonja, bubnjar Marco Bradaschia te Saša Markovski na klavijaturama.