Ususret oproštajnom koncertu, novi singl RAMIREZA

Ramirez_pressPozivamo vas da najnoviji singl Ramireza, pjesmu „Zbog nas“, s njihovog posljednjeg albuma „Svijet je lijep“ poslušate na sljedećem Youtube linku:

http://www.youtube.com/watch?v =zy489nd58UQ

Kao što vjerojatno znate, Ramirez se odlučio na prestanak zajedničkog diskografskog rada, pa vas pozivamo da podržite ovaj singl, jer je riječ o najvjerojatnije njihovom zadnjem singlu!

Zadnju postavu benda čine Aljoša Šerić, pjevač i tekstopisac, bubnjar Goran Leka, gitarist Saša Jungić te posljednji pridruženi član, basist Tomislav Šušak. Postavu benda činili su i Ozren Ratković, koji je s bendom bio na prva tri albuma te Mario Radan.

Posljednji album, “Svijet je lijep” najavljen je singlovima “Ti i ja” i “Da li me voli”, a album ljubavne tematike i pozitivnog predznaka donio je mix starog i novog zvuka. Album je u ožujku predstavljen u zagrebačkom Saxu, a publika je dokazala da ih je željna i da su joj nedostajali u dvije godine, koliko prije toga nisu nastupali. Nakon ljetnih nastupa u Splitu (u klubu O’Hara te na splitskoj rivi), Ramirez nam priprema oproštajne koncerte kojima će podsjetiti na svoje najveće hitove. No, dečke ćemo još svakako viđati na glazbenoj sceni.

Iako su na sceni od 2000. godine kada su nastupali (i pobjeđivali!) na raznim demo festivalima, debitantski album snimili su 2004. godine, kada su se predstavili singlom “Iste cipele” koji je došao do prvih mjesta brojnih ljestvica u Hrvatskoj te postigao zapažen uspjeh. Nakon toga krenuli su samostalni nastupi po Hrvatskoj, a veliki hit postigla je i ljubavna pjesma “Otjeraj me“.

2006. godine izašao im je “žešći” album “Copy/Paste”, najavljen singlom “Ništa posebno”. 2009. izašao je album “Divovi i kamikaze” i iste godine je spot za pjesmu “Fantastično, bezobrazno” bio zabranjen na svim nacionalnim postajama u Hrvatskoj zbog neprikladnog sadržaja – prikazivanja nasilja, korištenja alkohola te opojnih sredstava. Svoje uspjehe nastavili su nizati singlovima “Učini nešto danas” i “Sedam” koji su odlično prošli na top ljestvicama.

U svakom slučaju, u 11 godina karijere dali su puno – iznenađivali, šokirali, uveseljavali, rastuživali, rasplesavali i raspjevavali slušatelje i publiku! Pozivamo vas zato da se oprostite s Ramirezom upravo tako, jer ovo će biti najveća “oproštaljka” u gradu!

Ulaznice za koncert u prodaji su u sustavu Eventima, a cijena im je 40 kuna u pretprodaji, a 50 kuna na dan koncerta.