Uživaj u koncertu pod zvjezdanim nebom uz Nenu Belana & Fiumens

Neno Belan & Fiumens velikim open air koncertom pod zvjezdanim nebom, na zagrebačkoj Šalati, ovu subotu 09. lipnja, uvest će nas u nadolazeće ljeto, a da bi ovaj veliki koncert bio još spektakularniji pridružit će im se i posebni glazbeni gosti, Gibonni i Opća opasnost, a posebno iznenađenje je Nikolina Belan, kći Nene Belana koja će po prvi puta s Nenom nastupiti baš na ovom, do sada najvećem samostalnom koncertu Belana i Fiumensa u Zagrebu.

Uz iznimno zanimljive goste, sve njegove obožavatelje očekuje vrhunski glazbeni doživljaj uz fantastičnu produkciju. U toploj lipanjskoj noći Neno Belan i njegovi Fiumensi i ovaj će nas put povesti na nezaboravno putovanje oceanima svojih starih i novih melodija što su ”Pričaj mi o ljubavi”, ”Ostani uz mene”, “Vino noći”, “Rijeka snova”, ”Stojim na kantunu”, ”Dotakni me usnama”, “Sunny day” te novijim singlovima poput pjesme “Zvijezda moga sna” koja je osvojila domaći eter i vrhove top-ljestvica.

Budi i ti dio ovog glazbenog spektakla – Mixer.hr svojim čitateljima
poklanja 1×2 upada!

Ostavi komentar na postu ovog članka na našoj Facebook stranici ili svoje puno ime i prezime, uz naznaku “NENO”, pošalji na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr
Random.org će odraditi svoje, a mi ćemo dobitnika izvući
u petak
, 08. lipnja iza 12h.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

Službena prodajna mjesta:
* Rockmark – Berislavićeva 13, Zagreb
* Dirty Old Shop – Tratinska 18, Zagreb
* Dallas Records – Paromlinska 49/1, Zagreb
* Dallas Music Shop Rijeka – Splitska 2, Rijeka
* prodajna mjesta Eventima (http://www.eventim.hr/hr/outlets/)
 Eventim.hr –> https://goo.gl/Vt8EbG

Više o koncertu pratite na Facebook eventu:
NENO BELAN & Fiumens – 09/06/18 – Šalata